avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se platesc asigurari de sanatate la vanzarea unui ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se platesc asigurari de sanatate la vanzarea unui imobil?

Buna ziua,
Daca eu impreuna cu sotul meu vindem un apartament si cumparam o casa, trebuie cumva sa platim la sanatate vreun procent? cum? impreuna? separat? cuantum?amandoi suntem salariati, deci platitori de asgurari de sanatate.

Alte discuții în legătură

Divort fara partaj mariaevelina mariaevelina Buna ziua - divortati, cu credit ipotecar facut dupa casatorie, locuinte separate, fara partaj In conditiile in care si el este pe contractul de credit iar ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort maria78na maria78na Am fost casatorita din 2002 pana in 2012 cand am divortat.Pana in anul 2005 am locuit cu chirie,iar in 2005 am cumparat 380 m de pamant pe care se afla si o ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile, proprii și comune, după o căsnicie de 15 ani: cum se împart și cum se socotește valoarea lor? Kmy kmy Kmy kmy Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)