avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea medicala in caz de accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea medicala in caz de accident rutier

Buna seara, vin si eu cu o dilema.....soacra mea a avut un accident rutier anul trecut, ea a fost de vina, insa doar ea a avut nevoie de spitalizare....autobuzul cu care s-a ciocnit a fost doar avariat....A fost dusa la urgente si i s-a facut spitalizare in noaptea de dupa accident. Pentru o zi ea are de platit 360 lei cheltuieli de spitalizare...Femeia era asigurata medical, avea asigurarea obligatorie la masina...spuneti-mi cum e posibil ca dupa un an sa-i vina hartie acasa ca in termen de 15 zile de la primirea acelei instiintari sa plateasca acesti bani?!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:57, 8 Ianuarie 2014
Asigurarea masinii nu are influenta.Avand asigurare medicala, sa trimita spitalului adeverinta de asigurat de la Casa de Asigurari teritoriala.Probabil la data accidentului a omis sa faca acest lucru iar apoi nu a dat importanta sau a uitat sa o faca! Spitalul nu a avut decat datele personale sau nu a primit banii de la CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident - plata spitalizare ElenaPR ElenaPR Buna seara, vin cu urmatoarea intrebare in disperare si necunostinta de cauza: In anul 2008 am fost implicata intr-un accident. Soferul autoturismului in ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizare victima in urma unui accident rutier GheAndreea GheAndreea Buna seara. In urma unui accident rutier, victima a fost despagubita de catre firma de asigurare a masini, dar acum dupa 3 ani am primit o citatie precum ca ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)