avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita scoala
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita scoala

Am o hotarare civila ,unde instanta a decis ca Scoala X din localitatea Y sa-mi plateasca contravaloarea unor facturi.Daca ma adresez unui executor imi recuperez banii ?Sau ce sfaturi imi dati pentru recuperarea banilor!?
Ce urmari ar putea avea cererea de executare?!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2014
quiras, utilizator
Cel mai recent răspuns: quiras , utilizator 15:21, 18 Februarie 2014
Urmarea cererii dvs este faptul ca scoala va fi executata silit (poprire, executarea bunurilor aflate in proprietatea scolii).
Se pune poprire pe toate conturile scolii?!
Se poate extinde executarea catre primarie ,ca si ordonator de credit ?!
Se pare ca nu au fost astfel de cazuri !
Buna ziua,

Daca profesorii care au hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pentru recuperarea unor sume restante, nu-si primesc transa de 25% prevazuta de OUG 71/2009, pot executa silit ordonatorul de credit? Intreb acest lucru pentru ca fata de necesarul cerut de unitatea la care lucrez de 661000 lei, au fost alocati in bugetul pe 2014 doar 271680 lei. Asta inseamna ca vom primi cam 10% din sumele datorate, fata de 25% cat prevede legea.
Ceva de genul: stiu ca am sa-ti dau ,dar n-am sa-ti dau ! :)

Daca scoala nu are personalitate juridica atunci ,da,se poate executa primaria !
Daca are sau nu personalitate juridica consultati Legea invatamantului !Parca trebuia sa aiba peste un anumit nr. de elevi ..... :sorry:
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
quiras, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita s.stefan s.stefan Buna seara O institutie de stat, primarie in speta a impozitat ilegal o serie de venituri ale salariatilor. Printr-o hotarare judecatoreasca s-a autentificat ... (vezi toată discuția)
Credit restant gascan gascan Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila ambrozia2 ambrozia2 Buna seara!In cat timp ar trebui sa primesc drepturile salariale restante in urma unei hotarari judecatoresti irevocabile?Am castigat procesul cu scoala ... (vezi toată discuția)