avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se pot adresa si intrebari pe probleme de sanatate?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se pot adresa si intrebari pe probleme de sanatate?

Buna seara!
As dori sa stiu daca pe acest forum se pot adresa si intrebari pe probleme de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:20, 9 Ianuarie 2014
Da, puteti pune astfel de intrebari pe sectiunea de forum "Somaj, concediu crestere copil, asigurari sociale si asistenta sociala".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Cass Isabela21 Isabela21 Buna seara. Am verificat de curiozitate pe site-ul casei de asiguri prin programul SIUI daca sunt asigurata si imi spune : \\"persoana nu este asigurata\\",dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți ... Kyuna Kyuna Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți vă rog frumos, am lucrat 2 ani camerista din cauza unor probleme la coloană nu ... (vezi toată discuția)