avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți ...

Bună ziua, am și o întrebare dacă puteți să îmi răspundeți vă rog frumos,
am lucrat 2 ani camerista din cauza unor probleme la coloană nu mai am voie să lucrez în domeniu, problema de sănătate este definitivă, ca urmare contractul de muncă va înceta. Întrebarea mea este nu am nici un drept nici la șomaj nici la concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:25, 24 Decembrie 2023
Cu ce articol o sa inceteze c.i.m. ?
Nu știu am fost chemată să semnez încetarea contractului de muncă.
Este important sa stiti , ca in functie de acest aspect va putem spune daca puteti sau nu beneficia sde somaj.
Am comunicat șefei mele, faptul că nu mai pot să merg la servici deoarece sunt bolnavă. Este posibil să înceteze contractul la cerere sau de comun acord. Pot să știu ce să nu semnez?
Numai daca depuneti cerere in acest sens ... incetarea c.i.m. cu acordul partilor sau demisia nu va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.

Alte discuții în legătură

Concediu,indemnizatie copil cu jumatate de norma maria85maria maria85maria Buna ziua! Va rog,cineva sa ma ajute.Sunt angajata din 01.03.2012 cu jumatate de norma ,salarul brut de 420 lei.Am ramas gravida in 25.08.2012.Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia de somaj? anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema : o salariata care a fost in ccc pana la varsta de 2 ani, din mai 2011 si pana in martie 2013, din martie si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - contract de munca perioada determinata danielaborician danielaborician buna seara din anul 2010, sunt angajata in sectorul bugetar cu contract de munca perioada determinata,pe post de contabil sef ,de-a lungul celor 3 ... (vezi toată discuția)