avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

a facut cineva vreo actiune pentru inmatricularea autoturismului fara sa plateasca timbrul de mediu?
ce se mai aude cu panarama asta de taxa??X-(

Cel mai recent răspuns: costygrigo , utilizator 20:10, 9 Ianuarie 2014
buna ...in noiembrie 2012 in noiembrie am actionat in judecata pentru inmatricularea unui autoturism Citroen c5 1997 cm , in iulie 2013 am castigat procesu si mi-am inmatriculat autoturismu fara taxa pe baza hotararii judecatoresti
MULTUMESC PENTRU RASPUNS..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu mihailadam mihailadam Buna ziua, Am achizitionat un autoturism marca Citroen Picasso Euro 4, inmatriculat in aprilie 2009. Am facut cerere la ANAF si am primit raspuns ca am de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)