avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... FURT INTRE SOTI
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

FURT INTRE SOTI

IN 15 IUNIE 2006 CAND M-AM INTORS DE LA SERVICI AM CONSTATAT CA SOTIA MEA PARASISE DOMICILIUL CONJUGAL LUAND CU EA APROAPE TOATE LUCRURILE DIN CASA.DACA BINEVOITI , AS DORI SA STIU DACA MAI POT FACE PLANGERE IMPOTRIVA EI PENTRU FURT INTRE SOTI SI DACA DA , LA CE ART MA INCADREZ . VA MULTUMESC
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2009
mancipri, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters154030 , utilizator 18:34, 27 August 2010
Doar daca vi s-au luat si bunuri proprii ale dumneavoastra. Daca sunt bunuri comune, la partaj pot fi incredintate doamnei , iar dumneavoastra sa aveti dreptul la o sulta.
Pai si din 2006 tocmai acum v-ati trezit sa faceti plangere penala pentru furt intre soti?
Au trecut demult cele 2 luni in care trebuia sa faceti plangerea. Nu ca ar fi avut vreo finalitate pozitiva pentru dvs.
Termenul de depunere a Plingerii prealabile - ESTE DE DOUA LUNI DE CIND SE CUNOASTE FAPTUITORUL"" nu ????"" acum a cunoscut faptuitorul,,,,pina acum = BANUIA,,,PRESUPUNEA etc si in april 2009 "" a cunoscut "" faptuitorul "" conform legii nu????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune ambrosieoctavian ambrosieoctavian buna ziua , va rog un pic de ajutor ne-am casatorit , si am strans impreuna o suma de bani npe care am depus-o la banca impreuna pe timpul casniciei.sotia a ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere intarziata nathaniel nathaniel o persoana este amenintata cu o arma si batuta , dar nu depune plangere la politie imediat daca depune plangere cu martori dar dupa cativa ani mai este luata ... (vezi toată discuția)