IN 15 IUNIE 2006 CAND M-AM INTORS DE LA SERVICI AM CONSTATAT CA SOTIA MEA PARASISE DOMICILIUL CONJUGAL LUAND CU EA APROAPE TOATE LUCRURILE DIN CASA.DACA BINEVOITI , AS DORI SA STIU DACA MAI POT FACE PLANGERE IMPOTRIVA EI PENTRU FURT INTRE SOTI SI DACA DA , LA CE ART MA INCADREZ . VA MULTUMESC
Doar daca vi s-au luat si bunuri proprii ale dumneavoastra. Daca sunt bunuri comune, la partaj pot fi incredintate doamnei , iar dumneavoastra sa aveti dreptul la o sulta.
Pai si din 2006 tocmai acum v-ati trezit sa faceti plangere penala pentru furt intre soti?
Au trecut demult cele 2 luni in care trebuia sa faceti plangerea. Nu ca ar fi avut vreo finalitate pozitiva pentru dvs.
Termenul de depunere a Plingerii prealabile - ESTE DE DOUA LUNI DE CIND SE CUNOASTE FAPTUITORUL"" nu ????"" acum a cunoscut faptuitorul,,,,pina acum = BANUIA,,,PRESUPUNEA etc si in april 2009 "" a cunoscut "" faptuitorul "" conform legii nu????
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Solicitare ajutor
chris76
Buna ziua!
Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)