avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa incetarea indemnizatiei crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa incetarea indemnizatiei crestere copil

buna ziua
daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns
sotia a terminat de luat indemnizatia de crestere a copilul in data de 2 decembrie 2013
a incetat contractul de munca prin demisie
intrebarea este urmatoarea ș Mai poate beneficia de somaj ?
daca se angajeaza la alta societate timp de o luna sau 2 saptamani incepand cu data 15 ian 2014 si si patronul o da in somaj?
mentionez ca inainte de 2 decembrie2011 a avut stagiu complet de cotizare.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 9 Ianuarie 2014
1. Daca a incetat contractul individual de munca (CIM) prin demisie nu poate benficia de indemnizatie de somaj.

2. Daca se angajeaza in alta parte si inceteaza CIM din motive neimputabile ei atunci poate beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa demisie Mihalciuc Mihalciuc Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj la cererea angajatului dupa terimnarea concediului de crestere copil? catalinion84 catalinion84 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Sotia mea pe 24 decembrie termina concediul de crestere a copilului. 1. Mai ia ... (vezi toată discuția)
Indemnizarie de somaj dupa 1 luna de la angajare melb melb Buna ziua ! A-si dori sa ma informez daca doar dupa o luna de angajare cu carte de munca se poate primi indemnizatie de somaj ? Mentionez ca inainte era ... (vezi toată discuția)