avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Prescolari - probleme la gradinita, copil agresiv
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Prescolari - probleme la gradinita, copil agresiv

Buna ziua.
Ce se poate face in cazul in care un copil de gradinita reprezinta o amenintare pt siguranta si integritatea fizica a celorlalti copii?
In grupa copilului meu exista un baietel cu mari probleme comportamentale. Loveste, arunca scaune, vorbeste urat si mai rau, are crize de nervi, in timpul carora este fff periculos sa ii iesi in cale. Educatoarele si ceilalti copii sunt in pericol real. Va spun sincer si cu toata responsabilitatea, ca imi doresc ca acest copil-problema, sa nu mai reprezinta o amenintare pt ceilalti. Mi-e ff teama sa imi trimit copilul la gradinita. Zilnic, am o grija suplimentara asteptandu-ma sa imi fie agresat copilul.
Cui ma pot adresa? Directoarei institutiei? Inspectoratului judetean? Cine face demersul- eu sau noi(in cazul in care ne adunam mai multi parinti) sau directiunea gradinitei? Se poate face ceva in sensul mutarii copilului? Exista undeva stipulat in legislatia Ro ceva ce m-ar putea ajuta sa-mi recapat linistea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: barbone_2006 , utilizator 14:30, 9 Ianuarie 2014
Incepeti cu sesizare la conducerea institutiei. Apoi DGASPC si de acolo mai vedeti.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii terorizati la gradinita de catre un coleg cu tulburari grave de comportament. irinaina irinaina Buna ziua, Am un copil in varsta de 5 ani care frecventeaza cursurile unei gradinite de stat. Printre colegii lui de grupa exista un copil cu tulburari grave ... (vezi toată discuția)
La început de drum... Alexa_Lina Alexa_Lina Buna seara, As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii). Mentionez ca sunt suplinitor la o ... (vezi toată discuția)
Hartuire la serviciu ela03 ela03 La multi ani! Sunt educatoare la o gradinita de stat. De curand am fost agresata verbal de parintele unui copil cu dificultati de adaptare la mediul ... (vezi toată discuția)