buna am lucrat la o societate timp de 30luni la care conditiile nu erau tocmai cele mai bune din cauza abuzurilor pshiice si verbale aduse de cel ce se ocupa de personal am fost nevoita sa imi fac o scurta demisie care acum imi afecteaza la indemnizatia de somaj deoarece pers respectiva mia transmis k nu am dreptul urmatoarea mea nelamurire e k daca as putea sa fac o plangere impotriva societati la ITM mi ar fi luata in considerare deoarece ei sunt oameni influenti multumesc
In acest sens, poate fi luata in considerare ca fiind o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor.
Nici in aceasta situatie nu puteti beneficia de indemnizatia de somaj. . Încetarea contractului individual de muncă prin acordul părţilor exclude posibilitatea fostului salariat de a beneficia de indemnizaţia pentru şomaj, având în vedere că acordul exprimat de salariat este un motiv imputabil lui de încetare a contractului individual de muncă.
Somaj
Goga Raluca
Am lucrat pana pe data De 16 03 2020 iar patrona m a pus sa imi dau demisia cu acordul partilor comune .Credeti .ca pot beneficia De somaj .De precizat .ca am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie
vladp33
daca mi-am inaintat demisia motivata de art.81 alin8 din codul muncii \"Salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste ... (vezi toată discuția)