avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozite pe venituri din alte surse
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozite pe venituri din alte surse

Buna Ziua,

As dori sa aflu daca trebuie sa platesc impozit pe venituri din alte surse in Romania, va explic situatia mea in cateva randuri mai jos.

Locuiesc si muncesc in irlanda. Printr-un program de bonificare am primit cateva actiuni ale companiei la care lucrez. venitul pe care il primesc la vanzarea acestora il voi depine in contul meu din Romania. ce impozit trebuie sa platesc si ce formular trebuie completat, apoi din salar trimit bani intr-un cont de deposit la care platesc impozit pe dobanda primita deci e ok asa?

Multumesc si as apreciez orice raspuns.

cu stima AG

Alte discuții în legătură

Deschidere firma in irlanda Marius Alin Marius Alin Buna ziua, As avea o intrebare si sper sa o formulez corect. Eu impreuna cu un cetatean irlandez am dori sa infintam o companie in irlanda. Partenerul meu ... (vezi toată discuția)
Reducerea de 10 % la impozit poate fi anulata ? Stanescu Mihai Stanescu Mihai Am platit la primarie impozitul aferent anului 2013 pana in 31 martie 2013, astfel ca am beneficiat de reducerea de impozit de 10 %. Acum, primaria trimite ... (vezi toată discuția)
Impozit anaf 2020 youtube Roxana  Popa Roxana Popa Buna ziua. As aprecia foarte mult sa mi se ofere un raspuns concret pentru acest lucru, respectiv: Am realizat in 2019 un venit din YouTube pana in momentul de ... (vezi toată discuția)