avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Penal rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Penal rutier

va ro sa imi spuneti, daca este normal ca dupa ce am fost judecat de judecatoria campina, si condamnat 8luni pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice, recursul declarat sa se judece la curtea de apel ploiesti????? adica nu trebuia sa fiu citat la tribunal si dupa la curtea de apel???
si va mairog sa imi spuneti daca eu cer la primul termen de la recurs amanare pt angajare aparator mi se acorda???? va multumesc
Cel mai recent răspuns: florinneagu , utilizator 08:51, 10 Ianuarie 2014
Puteti sa cereti termen de angajare avocat la primul termen de judecata; in mod normal instantele ar trebui sa va dea un nou termen pana la care sa va angajati un avocat!
Curtea de Apel ca instanţă de recurs, judecă recursurile împotriva hotărârilor penale pronunţate de judecătorii în primă instanţă, cu excepţia celor date în competenţa tribunalului, precum şi în alte cazuri anume prevăzute de lege;
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei ! Breazu92 Breazu92 Buna ziua , de curand am fost judecat la jud Campina in legatura cu un dosar penal alcool la volan , avocata mea a cerut amenda penala cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta si solutie - dosar penal sory29 sory29 pe data de 17 martie ac am fost judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.,sentinta a ramas in pronuntare.intrebarea mea este ;in cat timp se ... (vezi toată discuția)
Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)