avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare sentinta si solutie - dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare sentinta si solutie - dosar penal

pe data de 17 martie ac am fost judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.,sentinta a ramas in pronuntare.intrebarea mea este ;in cat timp se comunica si daca este obligatorie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 09:53, 19 Aprilie 2011
fiind penal nu se comunica
Sentinta vi se comunica in termen de 30 de zile .In functie de solutie puteti face recurs daca nu sunteti multumit .
Vi se comunica un extras al hotararii in care se arata masura luata si dupa caz cheltuielile judiciare catre stat.
Hotararea penala nu se comunica.
Se comunica doar copia dispozitivului sentintei numai in situatia in care nu ati fost prezent la judecata ( deci ultimul termen de judecata) si pronuntare.
In cazul in care nu va aflati in aceasta situatie, termenul de recurs de 10 zile curge de la data pronuntarii sentintei, termen care deja a expirat daca pronuntarea a fost in data de 17 .03.2011.
nu se comunica. aveti dispozitivul si termenul de recurs.

Alte discuții în legătură

Solutia pronuntata in recurs r111 r111 Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema> Solutie: Condamnă pe inculpatul ....... pentru săvârşirea infracţiunii de „refuz al conducătorului ... (vezi toată discuția)
A fost anulat permisul de conducere tudor1972 tudor1972 olutie: dp 851 DECIS 16.05.2011 Admite recursul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi Casează decizia penală nr. 562/21.12.2010 a Tribunalului Galaţi ... (vezi toată discuția)
Care este limita de achitare a amenzii penale?de permis nu stiu nimic. Raducu73 Raducu73 necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie ... (vezi toată discuția)