avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare sentinta si solutie - dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare sentinta si solutie - dosar penal

pe data de 17 martie ac am fost judecat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.,sentinta a ramas in pronuntare.intrebarea mea este ;in cat timp se comunica si daca este obligatorie?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 09:53, 19 Aprilie 2011
in data de 31 martie ac. am fost condamnat la 8luni de inchisoare art 87 al 1.cu suspendare pe o perioada de 2 ani si8luni termen de incercare.tot pe aceasta au fost suspendate si pedepsele accesorii.va rog sa imi spuneti si mie la ce se refera acest lucru?anularea permisului poate fii considerata pedeapsa accesorie?
Nu este vorba despre suspendarea permisului, pedepsele accesorii se aplica pe langa pedeapsa principala si sunt prevazute in art. 64 din codul penal.Cum dvs. ati primit o pedeapsa cu suspendare, in cuprinsul termenului de incercare sunt suspendate si pedepsele accesorii, conform unui principiu de drept, accesoriul urmeaza soarta principalului.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutia pronuntata in recurs r111 r111 Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema> Solutie: Condamnă pe inculpatul ....... pentru săvârşirea infracţiunii de „refuz al conducătorului ... (vezi toată discuția)
A fost anulat permisul de conducere tudor1972 tudor1972 olutie: dp 851 DECIS 16.05.2011 Admite recursul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi Casează decizia penală nr. 562/21.12.2010 a Tribunalului Galaţi ... (vezi toată discuția)
Care este limita de achitare a amenzii penale?de permis nu stiu nimic. Raducu73 Raducu73 necunoscut cu antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie ... (vezi toată discuția)