avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de pensie pentru parinte cu Alzheimer, cand ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de pensie pentru parinte cu Alzheimer, cand copiii sunt in strainatate

Eu locuiesc in Statele Unite iar mama mea locuieste in Romania si este pensionara. Ea este internata la un Azil De Batrini si primea pina acum pensia pe carduri. Aceste carduri au expirat iar eu la ora actuala sint in Statele Unite fara posibilitate de a veni in Romania.

Mama este multi prea in virsta si are Alzheimer pentru a rezolva singura aceasta problema.

Cum pot eu sa reinoiesc aceste carduri pentru mama de aici, sau sa fac o procedura ca pensia mamei sa ajunga direct la camin.

Va multumesc pentru orice sfat.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:13, 9 Ianuarie 2014
Azilul trebuie sa faca adresa la casa de pensii pt a i se trimite pensia la azil sau sa mearga cineva cu ea la banca sa isi ridice cardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, ... Petrea Roxana Petrea Roxana Bună ziua! În legătură cu cardul pentru energie și utilități, la adresa unde locuiește mama mea mai locuieste fratele și soția acestuia. Tot 3 ... (vezi toată discuția)
Tutela Ellena68 Ellena68 În calitate de fiica cum pot obține tutela pentru tatăl meu el fiind diagnosticat cu boala Alzheimer si dementa senila el fiind momentan internat la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mama mea este in azil are dementa. nu mai este deci ... Irina.stann@gmail.com Irina.stann@gmail.com Buna ziua mama mea este in azil are dementa. Nu mai este deci in totalitatea capacitatilor mintale. Nu am bani sa ii fac tutela, dar as vrea sa aflu ce alte ... (vezi toată discuția)