avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acte vila turistica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acte vila turistica

Ce documente trebuie pt a transforma o locuinta (vila cu 5 dormitoare)in vila turistica,cu regim hotelier,in judetul Prahova?
Trebuie PFA si Certificat de clasificare...etc?...Sau din 2014 au intrat in vigoare ceva legi noi prin care sa usureze procedura aceea anevoioasa cu una mai simpla doar pt vilele micute ,cu 5 dormitoare ,cum e a mea!??
Daca stie cineva si un jurist care ar putea sa-mi realizeze aceasta schimbare contra unui onorariu!
Va multumesc anticipat:
Elena

Alte discuții în legătură

Studiu de insorire la un certificat de urbanism giuliamaria giuliamaria Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie, In 2004 am construit o casa cu destinatia de \" vila turistica\" -deoarece zona ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Bed and breakfast in romania glp glp Buna ziua! As dori sa stiu daca legislatia romana permite deschiderea unei facilitati de cazare de tip \"Bed and breakfast\". Mai exact, as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)