Am facut o plingere la parchet impotriva primarului, secretarului si juristului deoarece au falsificat hotaririle consiliului local si au vindut un teren din fata casei mele fara licitatie rudelor primarului.Totodata am facu o plingere si cumparatorului acestui teren deoarece a falsificat semnatura pe un alt act de vindere cumparare sub semnatura privata prin care s-ar vindut o parte dintr-o mostenirea ce mi sa cuvenit mie. Parchetul a dispus conexarea acestor cauze. De 2 ani de zile nu s-a solutionat dosarul cu toate ca m-am adresat in acest sens mai multor autoritati din tara care au trimis plingerile mele spre competent solutionare tot la parchet. Am solicitatat o expertiza grafica pe care am fost deacord sa o platesc referitor la semnatura falsificata de pe actul de vindere cumparare care in moment este foarte important pentru mine. In sfirsit s-a dispus urmarirea penala in rem.
M-ar interesa sa aflu ce ar insemna asta referitor la falsificarea semnaturii de pe contractual de vinzare cumparare prin care s-a vindut mostenirea ce mi se cuvenea mie. Clar este ca hotaririle consiliului local falsificate au fost semnate de secretar si primar.
Dacă făptuitorul nu este identificat, într-un anumit interval de timp, intervine clasarea .Se pot continua cercetarile până la intervenirea prscripției răspunderii penale.