avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Clasa de salarizare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Clasa de salarizare functionari publici

Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent treapta 2. Apoi in perioada aprilie 2010-aprilie 2012 am fost in concediul de crestere si ingrijire copil. La revenirea din concediu am fost reincadrata in clasa de salarizare 3 ,gradatia 3 asistent,. deoarece conform noii legi au disparut treptele de salarizare. Vreau sa stiu daca am perioada necesara pentru avansarea de la gradul asistent la gradul principal. Mentionez ca in anul 2009 si 2012 am avut calificativul foarte bine.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 09:20, 16 Ianuarie 2014
In 2014 puteti promova in grad profesional imediat superior.

Pentru a participa la concursul sau examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deţinut, funcţionarul public trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
a) să aibă cel puţin 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care promovează;
b) să fi obţinut cel puţin calificativul «bine» la evaluarea anuală a performanţelor individuale în ultimii 2 ani calendaristici;
c) să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansarea profesionala ema2222 ema2222 Sunt angajata pe o functie pe perioada nedeterminata la o institutie de stat ce apartine de consiliul judetean . Am fost avansata in grad profesional in ... (vezi toată discuția)
Promovare in treapta de salarizare misulicamold misulicamold speta: functionar public clasa I grad asistent tr. 2 am implinit 2 ani de vechime in treapta de salarizare in data de 31.12.2010; promovez in treapta sau nu? ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)