avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune-masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune-masina

Buna! Am si eu o intrebare: Sotul meu a murit, Vreau sa fac succesiune si vreau sa stiu care ar fi situatia cu masina. Sotul a cumparat masina (pe numele lui) inainte de a se imbolnavi, inainte de a muri. Pt apartament situatia este clara. Vreau sa stiu daca nu as face succesiune pt masina, ce se poate intampla, adica as putea fi scutita de plata impozit? Sau daca fac succesiune trebuie alte taxe, ex. la registrul auto, la politie? Masina este veche, din 1986, o rabla, repari una, se strica alta...
Moastenitori sunt eu si 2 copii. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa imposibila de mediu pt masina amortizata pe firma care nu mai are activitate pavelb pavelb Am o intrebare pt cine poate sa raspunda, sa va spun problema: 1. Am o masina pe firma total amortizata. 2. Nimeni nu mi-o cumpara pt ca este anul de ... (vezi toată discuția)