Este legal sa nu avem acces la coborarea pe scari dintr-o cladire? Avem acces la doar un lift. Cladire de 4 etaje, noi aflandu-ne la ultimul etaj si fiind circa 20 de persoane.
Cum sa fie permisa restrictionarea accesului pe scari? :O
Daca se defecteaza liftul sau in caz de incendiu coborati cu parasuta sau pe scarile masinilor de interventie?
Este interzisa restrictionarea accesului pe scari si in plus la unele cladiri este obligatorie existenta scarilor de urgenta.
Solicitati in scris angajatorului/ lucratorul desemnat cu activitati de prevenire si protectie in domeniul ssm din cadrul firmei/ responsabilul PSI-SU din cadrul firmei, cu nr. de inregistrare/ data, deblocarea imediata a usilor de acces pe scari, invocand situatii periculoase la care sunteti expusi in prezent (incendiu, explozie, eventuale probleme de sanatate la un lucrator, etc.) si/ sau blocarea/ defectarea liftului.
Daca nu se iau masuri imediate de deblocare a usilor de acces pe scari, sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data Inspectoratul teritorial de munca si Inspectoratul PSI.
Psi, su, ssm
anonym3000
Salut,
Mi-am infiintat un SRL pt dezvoltare software la comanda cu lucrul la terti.
Sunt singurul angajat la aceasta firma.
Din ce am inteles trebuie ... (vezi toată discuția)