avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma medicala sau pt. medicina muncii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma medicala sau pt. medicina muncii

Asi dori sa stiu si eu cum pot si ce trebuie pt. a deschide o firma specializata pe medicina muncii.

Exemplu : Asi dori sa fac ( adica sa fac contract de colaborare cu un medic , specializat pe medicina muncii ) medicina muncii si sa asigur asistent medical la un S.R.L.

Cum pot face firma si ce cod CAEN imi trebuie ( daca o pot deschide fara sa am alaturi un medic ) .
Cel mai recent răspuns: gabriello005 , utilizator 08:09, 13 Ianuarie 2014
Nu stie nimeni sa imi raspunda la intrebarea mea ?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pt inregistrarea psihologi cu contract de munca vali pintea vali pintea vreau sa-mi deschid firma cu prestari servicii medicina muncii. Ma intereseaza ce coduri caen sa folosesc pt a putea angaja psihologi cu contract de munca. si ... (vezi toată discuția)
Restrictii pentru cod caen 8514?! alex_09 alex_09 Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discuti pe acest cod mai demult dar nu clare. As vrea sa deschid o societate cu acest cod ca si baza si pe langa sa mai ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)