avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere gresita, cu o suma mai mica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere gresita, cu o suma mai mica

Buna ziua,

Am un pfa cu norma de venit infiintat din al doilea trimestru 2013.
In noiembrie 2013 m-am angajat cu norma intreaga si am depus adeverinta de salariat.

Pe primele 2 trimestre am avut de plata o suma, conform deciziei de impunere.
Dupa ce in luna noiembrie am depus adeverinta de salariat, decizia de impunere pentru ultimul trimestru pe 2013, a venit negativa, desi eu m-am angajat abia in noiembrie. Asta mie imi spune ca au gresit cei de la finante calculand gresit cat impozit sa platesc.

Desi acum, greseala lor e in favoarea mea exista posibilitatea ca ulterior sa corecteze decizia si sa platesc penalitati de intarziere (de la momentul actual si pana la momentul depistarii erorii) ?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
bursyllac, utilizator

Alte discuții în legătură

Am completat si depus gresit declaratia 220! ce fac? PFA Cristina PFA Cristina Buna ziua! Am si eu o mare problema deoarece am compeltat si depus gresit declaratia 220. Am suspendat PFA-ul pe un an de zile incepand cu 18.06.2010. Cand ... (vezi toată discuția)
Calcul contributie sanatate la norma de venit intreaga sau redusa ? themasterpc themasterpc Buna ziua, Am o nelamurire legata de calculul contributie la sanatate de catre un PFA in cazul in care beneficiaza de reducerea de norma de ... (vezi toată discuția)
Injumatatire a impozitului pe veniturile realizate independent dudutz dudutz Buna-ziua, Am o intrebare legata de injumatatire a impozitului pe veniturile realizate independent. Am activat in perioada 17 Martie 2010 - 25 Martie 2011 ... (vezi toată discuția)