avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am completat si depus gresit declaratia 220! CE FAC?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am completat si depus gresit declaratia 220! CE FAC?

Buna ziua!

Am si eu o mare problema deoarece am compeltat si depus gresit declaratia 220. Am suspendat PFA-ul pe un an de zile incepand cu 18.06.2010. Cand m-am dus la Finante mi-au zis sa completez declaratia 220 dar nu mi-au zis si cum si MAI ALES nu mi-au zis sa o fac pe venit ZERO. Evident ca nu mi-am dat seama si am completat cu venitul estimat. Drept urmare mi-a venit Decizie de Impunere cu plata urmatoarelor 2 trimestre cumulate in trimestrul 3. Adica nu numai ca trebuie sa platesc impozit pentru un venit INEXISTENT pentru un PFA INEXISTENT (suspendat la 18.06.2010) dar trebuie sa-l si platesc pe restul anului tot odata!

Exista vre-o posibilitate sa evit aceasta plata si sa corectez Declaratia 220? Nu am cum sa platesc atatia bani odata si mai ales ca nu este corect. Exista posibilitatea corectarii acestei erori? Regularizarea din anul urmator nu ma ajuta cu nimic in acest moment si de aceea doresc rezolvarea problemei inaintea efectuarii platii.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cas si cass mmihai155 mmihai155 Salut. Vreau sa stiu si eu daca s-a modificat modul in care se deduc contributiile de sanatate si pensie la PFA. Nu stiu cum era inainte, eu m-am ... (vezi toată discuția)
Pot reveni asupra venitului declarat la pfa? liveomars liveomars Buna ziua, Joi am fost la Finante pentru infiintarea unui PFA-profesie liberala,nimeni de la Finante nu mi-a explicat clar care este procedura (m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Termene de plata taxe pfa cristigolo cristigolo Buna ziua. Am infintat un PFA, in 27 aprilie 2013. Realizez venit numai din PFA si am ales impozitare in venit real. Care sunt termenele de plata ... (vezi toată discuția)