avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare europeana 2014 pensiune agroturistica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare europeana 2014 pensiune agroturistica

Buna ziua!
As dori sa transform o locuinta traditionala in pensiune agroturistica. Detin o suma de plecare, dar am nevoie si de finantare europeana. Unde as obtine informatii precum: ce masura trebuie sa urmaresc, care sunt conditiile accesarii, calendar etc.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: milanamai , utilizator 12:29, 11 Ianuarie 2014
Programul PNDR pentru 2014-2020 inca nu s-a publicat. Masura care ofera bani pentru aceasta activitate este masura 313 pe care o puteti urmari pe site
www.apdrp.ro
Pe acest site sunt informatiile din sesiunea anterioara 2007-2013, care este posibil, sa nu se schimbe prea mult.
Va multumesc!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica fonduri europene milanamai milanamai Buna ziua! Doresc sa transform o casa taraneasca intr-o pensiune agroturistica. In acest sens, am nevoie de fonduri europene. As avea nevoie de cateva date de ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)