avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pensiune agroturistica fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pensiune agroturistica fonduri europene

Buna ziua! Doresc sa transform o casa taraneasca intr-o pensiune agroturistica. In acest sens, am nevoie de fonduri europene. As avea nevoie de cateva date de inceput: care ar fi primii pasi, cui trebuie sa ma adresez, cand se depun cererile de finantare, dosarele... Am inteles ca e vorba de masura 313. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:58, 15 Octombrie 2014
Cititi masura 313 din vechiul program ca sa va faceti o parere despre cerinte, eligibilitate si altele.
Nouile ghiduri din program PNDR 2014-2020 inca nu s-au publicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Finantare europeana 2014 pensiune agroturistica milanamai milanamai Buna ziua! As dori sa transform o locuinta traditionala in pensiune agroturistica. Detin o suma de plecare, dar am nevoie si de finantare europeana. Unde as ... (vezi toată discuția)