avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Un act aditional nr.1 la contractul x, daca am omis sa modific/anulez in el urmatoarea clauza trecuta in contract: " Părţile declară că între ele nu a mai intervenit nici o altă înţelegere şi că prezentul contract este singurul încheiat între prestator şi beneficiar "...actul aditional este valid???
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 21:45, 15 Ianuarie 2014
Apreciez ca actul aditional este valabil!
Actul ramane valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional lavih lavih Buna ziua! Va rog frumos,ajutati-ma cu un model de act aditional la un contract de prestari servicii curatenie(doresc marirea valorii contractului).Va ... (vezi toată discuția)
Anulare contract eveniment Bianca Sanda Bianca Sanda Buna ziua, Am încheiat un contract in data de 16.09.2021 pentru o cununie care avea sa se țină pe data de 23.10.2021 la salonul X din Bucuresti. Din ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un model de act aditional al unui contract de inchiriere monica g.f. monica g.f. Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu un model de act aditional ptr un contract de inchiriere al unui imobil ? In speranta ca ma veti putea ajuta ,va ... (vezi toată discuția)