avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Medical

Buna seara. am o intrebare, am fost in concediu medical timp de o saptama in care mi sa dat 100% concediu medical de catre medic, intrebarea mea este ca am luat salar mai putin decat trebuia, si era specificat pe plic scris (-)valoarea, ca am fost in concediu medical! asa ceva este legal din partea firmei sa nu plateasca angajatu pt saptamana in care am fost in concediu medical???
Cel mai recent răspuns: ContSters309997 , utilizator 22:44, 10 Ianuarie 2014
Foarte discutabil. Concediu medical se calculeaza din media ultimelor 6 luni. Acei 100% nu inseamna neaparat salariul integral ci media. Din media rezultata dumneavoastra puteti beneficia de 100% sau mai putin in functie de boala in care va incadrati. Daca doriti imi puteti scrie pe privat salariul brut aferent ultimelor 6 luni, perioada in care ati fost in concediu medical si suma pe care angajatorul a platit-o catre dumneavoastra in aceasta perioada, pentru a formula un raspuns pertinent.
din pacate nu pot sa va trimit mesaj privat pt ca nu am primit linkul de activare pe email inca, nu stiu din ce cauza! dar cum il primesc va trimit trimit mesaj....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost pe concediu medical 8 zile și miau tras din salar 800 lei Altrex Altrex Bună ziua, am avut un accident caznic luna trecuta și miau dat 8 zile de concediu medical, iar din salariul meu net de 2380 lei (avand brut 3000) miau tras ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somajului petru.jitaru petru.jitaru in 2009 am beneficiat de concediu medical de 180 zile avand o boala cronica de peste 15 ani. in decembrie am fost disponibilizat voi beneficia de tratament ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical boala obisnuita ana55 ana55 Subiect: calcul concediu medical boala obisnuita un functionar public cu studii superioare si o vechime de 37 ani, a avut CM cod.01 in SEPT-OCT.09,pe urma a ... (vezi toată discuția)