avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile ferma crestere vitei
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile ferma crestere vitei

Buna seara,

Sunt un tanar intreprinzator care doreste sa obtina fonduri europene nerambursabile pentru utilarea si popularea unei ferme de crestere a viteilor pentru comercializarea carnii. Am in proprietate 3 hale carora doresc sa le dau o astfel de intrebuintare.
Vreau sa stiu daca la accesarea fondurilor europene nerambursabile, solicitantul trebuie sa participe financiar cu o parte din costurile initiale?
Eu momentan nu imi mai permit sa mai investesc in aceste hale si de acceea ma intereseaza accesarea fondurilor europene prin una din masurile 112 sau 121!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 13:17, 23 Ianuarie 2014
Cititi aceste masuri pentru a va edifica asupra procentelor de finantare.
Prin 112 obtineti niste bani pentru infiintarea fermei, verificati daca sunteti eligibil.
Prin 121 se acorda finantare in procent de 50%, diferenta trebuia acoperita de dvs.
Buna Ziua.
In primul rand trebuie sa detineti un numar minim de vitei pentru a fi eligibili pentru aceste proiecte. Doar halele nu sunt suficiente pentru punctaj.
Pentru masura 112 suma de bani aferente este nerambursabila. Insa dumneavoastra trebuie sa faceti inainte plata si dupa veti primii banii.
I ceea ce priveste masura 121 suma pe care trebuie sa o acoperiti este de 30%.
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene CALIN74 CALIN74 daca am accesat fonduri europene prin masura 112 mai pot solicita fonduri prin masura 121 sau 141? (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)