avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Voluntariat administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Voluntariat administrator asociatie de proprietari

Este posibil, din punct de vedere legal, voluntariatul pentru functia de administrator al unei asociatii de proprietari? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:51, 12 Ianuarie 2014
In cazul acesta cititi si rascititi Legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari, dar si HG 1588/2007 cu normele de aplicatie a legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionarea unei asociatii de proprietari Cami2011 Cami2011 Buna ziua! Ma intereseaza conditiile in care o asociatie de proprietari isi poate desfasura activitatea. Mentionez ca blocul in care locuim este unul cu doua ... (vezi toată discuția)
Daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? robitza78 robitza78 buna seara am si eu o intrebare ,daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? si daca da in anumite domenii sau ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic poate desfasura ca voluntar o alta activitate? CorinaP85 CorinaP85 Buna ziua Avand in vedere faptul ca sunt consilier juridic si ca art 10 din Legea nr. 514/2003 imi interzice sa desfasor orice alta profesie salarizata, ati ... (vezi toată discuția)