avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA farmacist
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA farmacist

Ce contributii si declaratii trebuie sa depuna un farmacist care s-a inregistrat ca PFA in dec.2013?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:32, 11 Ianuarie 2014
citici aici:

Calendarul obligatiilor fiscale pentru tot anul 2013. Descarca-l de aici!

Calendarul obligatiilor fiscale pentru tot anul 2013. Descarca-l de aici!
www.avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/.../Calendarul-obligatiilor-fiscale-pentru-tot-anul-2013- Descarca-l-de-aici.html

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)