avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumut cu solicitare avans - teapa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumut cu solicitare avans - teapa?

Buna ziua! Am si eu o problema. Sunt intr-un impas financiar foarte mare. Am nevoie urgenta de 1000 de euro. Si am gasit-o o persoana pe internet care imi poate oferi banii. Probema este ca imi cere banii inainte, si nu stiu daca nu cumva este teapa, El se jura ca nu, ca mai are clienti.... Nu stiu ce sa fac. Am nevoie urgenta de acesti bani si la bancii nu ma pot duce, deoarece nu ma incadrez, am si salariul mic si am si putin vechime la actualul loc de munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:53, 12 Ianuarie 2014
:O adica cum inainte ?
Un fel de da-mi o mie de euro ca sa iti imprumut o mie, sau cum ?
Adica imi cere 200 ron pentru a intocmi contractul la notar, o copie de buletin si extrasul de cont in care vreau sa imi transfere banii. si mi-a spus ca semnez contractul doar dupa ce primesc banii. mi se pare un pic ciudat. Nu stiu ce sa fac. Am nevoie de bani urgent pentru o problema de familie.
Este exact asa cum credeti , ”teapa” .
Ma gandeam eu.... Nu inteleg cum pot unii sa profite de problemele altora... Ce suflet pot avea sa faca asta? .... Nu stiu ce sa mai fac...
Nu stiu cat de naiv trebuie sa fi sa dai curs unei astfel de cereri, este clar ca intentioneaza sa va insele.

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament prin paypal OutSider03 OutSider03 Buna seara. Nu stiu daca pun intrebarea aceasta in locul potrivit. Dar as putea cumpara in Romania, un apartament prin Paypal, din punct de vedere legal? ... (vezi toată discuția)
La ce ar trebui sa fiu atent? imprumut fara garantii CristianMM CristianMM Buna, sunt student, nu lucrez nicaieri, insa peste 2 saptamani ma voi angaja. As dori sa stiu la ce ar trebui sa fiu atent daca voi apela la acest ... (vezi toată discuția)
Imprumut de la banca pentru altcineva Angelyne Angelyne Buna ziua. Mi s-a propus din partea unor colaboratori mai vechi, sa mi se faca carte de munca retroactiva pe ultimile 3 luni, cu un salariu destul de mare, ... (vezi toată discuția)