avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cerere restituire teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cerere restituire teren

Buna! In 2005, am fost chemati la primarie sa depunem certificat de mostenitor deoarece tatal nostru a decedat si conform legii1/2000 se acordau despagubiri pentru un teren arabil.Cand am depus certificatul de mostenitor ,am intrebat daca este necesar ca noi sa mai facem cerere si ni s-a spus ca nu este necesar deoarece a fost facuta de tatal nostru.In 2006 am depus la cererea lor alte acte, de fapt, aceleasi acte dar probabil, le doreau reinoite.Anul acesta, am primit o alta adresa in care ni se cere pe langa actele de stare civila si cererea de reconstituire formulata de tatal nostru.Noi nu avem aceasta cerere ca pe atunci la acea primaria se purta<lasa cererea ca o inregisram noi>,de fapt si cand am depus actele in anii 2005 si 2006 tot fara numar de inregistrare s-a depus.Cum putem demonstra acum, ca acea cerere a fost depusa, daca noi nu avem decat comunicarea din 2005 prin care ni se facea cunoscut ca avem dreptul la despagubiri in calitate de mostenitori ai tatalui nostru. Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu legile nr. 10/2001 si nr. 290/2003 Oana U Oana U Buna ziua, va expun cele doua probleme mai jos si va rog si sper sa ma ajutati cu un raspuns. Legea 10 / 2001 In baza prevederilor acestei legi, tatal ... (vezi toată discuția)
Retrocedare incompleta in 2000 dan.topor dan.topor Stimati domni si stimate doamne, Ma confrunt cu o dilema sias dori sa ma ajutati in masura posibilitatilor. Iata cazul: Tata (TE) a depus in 2000 o ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul la retrocedare? dan.topor dan.topor Buna ziua! Am o mare nelamurire. Tata a depus o cerere de retrocedare a unor terenuri mostenite in anul 2000, in baza legii nr. 1/2000. Raspunsul afisat ... (vezi toată discuția)