avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont blocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont blocat

buna seara...eu si cu sotul meu avem luata locuinta prin "prima casa" intre timp sotul meu a mai avut o rata de unde a cumparat ceva si nu a mai platit de vreun an si ceva...in decembrie cand am platit rata la apartament ni s-au blocat banii in cont...ce trebuie sa faca sa i se deblocheze conturile de pe numele lui?? (daca vorbim cu cei la care nu a platit rata,sa platim pe fiecare luna o suma pana se achita se poate sa ne deblocheze contul?)si de ce pana acum nu ia blocat contul daca hotararea este venita de aproape un an??? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:29, 17 Ianuarie 2014
Este legal sa va execute orice bun pe care il aveti in prorpietate, daca ati semnat impreuna, sau orice bun al sotului, daca a semnat doar dansul. Daca banca unde aveti creditul prima casa nu are ipoteca pe cont, o sa treaca si ei la executare, deoarece banii de rata vor merge la poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. se poate vinde locuința bun comun dacă e ipotecată la o bancă? Ccris74 Ccris74 Buna ziua, Sotul meu este executat silit pentru un credit de nevoi personale. Locuinta, proprietate comuna este ipotecata la o banca. Se poate vinde acest ... (vezi toată discuția)
Credit bcr julius0040 julius0040 buna ziua!cine ma poate ajuta cu un sfat?fosta mea sotie a luat in timpul casatoriei noastre un credit de la BCR la care eu sint coplatitor dar nu am acces la ... (vezi toată discuția)