Buna ziua as avea o intrebare despre o informatie care nu reusesc sa o gasesc.Daca am activat 6 ani intr-o profesie juridica numai trebuie sa fac stagiatura.Dupa ce trec de examenul de notariat unde imi pot deschide biroul notarial in orice oras.Sau numai in anumite orase sate etc?Cum se poate sa fac legal sa ajung sa fiu repartizat la o resedinta de judet si nu intr-un loc uitat de lume?
Va multumesc
Buna ziua va multumec de amabilitate dar cum am spus si in anunt nu reuesc sa gasesc pe site.Cum se face repartitia. daca aplic in Camera Notarilor Publici Cluj pot deschide in orice localitate din Cluj napoca un birou daca promovez toate examenle sau voi fii repartizat pe nu stiu unde?
Va multumesc
Deci apare ca in judetul cluj sunt 2 locuri disponibile?Dar localitatea poate fii de exemplu apahida si atuncea numai in apahida pot deschide?Asa este am inteles bine?
Lamuriri notariale
leusan
daca un notar stagiar sustine examen pentru o anume localiatae (bucuresti) este obligatoriu ca si cabinetul sa-l deschida tot in bucuresti? Sau poate deschide ... (vezi toată discuția)