avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Schimbare modalitate de facturare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Schimbare modalitate de facturare

Buna ziua,

am nevoie de ajutor.... Mi-am infiintat pfa (trad. aut.) in august 2013. Primele cinci facturi le-am emis in format electronic. Dupa aceea am decis sa-mi comand facturier si chitantier tipizate (consider ca-mi pot tine mai bine evidenta asa, plus ca daca merg la un interpretariat si trebuie sa fac factura la final e mai simplu sa le am la mine). Am inceput tot cu nr. 1, dar am dat alta serie. E vreo problema?

as mai avea rugamintea sa-mi spuneti cand trebuie sa depun dosarul cu actele la administratia financiara, ce trebuie sa contina acest dosar?

va multumesc,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:25, 12 Ianuarie 2014
La infiintarea pfa (si apoi in prima zi a fiecarui an) trebuia sa dati o decizie de alocare serie si numar la facturi, chitante si care trebuie respectate chiar daca listati facturile sau le completati din facturier.
Va rog sa precizati la ce va referiti cu acel"dosar"
Pentru incheierea anului fiscal, pana pe 25 mai 2014, trebuie sa depuneti D200.
Pana la 31 ianuarie 2014 depuneti D220 cu venitul estimat pentru anul 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)
Pfa fara tva + norma de venit! intrebari!!! mersi mersi Buna! Sunt PFA fara TVA, cu impozitare la norma de venit. Intrebarile mele: 1. - daca emit factura ptr. strainatate, ce fel de facturier+chitantier trebuie ... (vezi toată discuția)
Indrumari dupa infiintarea unui pfa MAX94PFA MAX94PFA Recent am infiintat un PFA doar ca m-am aruncat in ocean fara vesta de salvare sa spun asa. Am studiat administrarea afacerilor in care am invatat cum sa ... (vezi toată discuția)