avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Model cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Model cerere de chemare in judecata

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere chemare in judecata a comisiei de fonf funciar pentru modificarea unei parcele cadastrale. Va rog nu ma trimiteti la domnii avocati nu am bani pentru consultanta. Va Multumsc pentru spijinul acordat.

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns de retrocedare legea 247/2005 corinai51 corinai51 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat la urmatoarea problema; Mama mea a depus o cerere de retrocedare in baza legii 10/2001, la primaria din Pitesti, ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ContSters287513 ContSters287513 Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de chemare in judecata a responsabilului unitatii pentru neintocmire contract individual de munca. (vezi toată discuția)