avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin alimentar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin alimentar

Buna ziua, am si eu cateva intrebari si curiozitati in legatura cu infintarea unui SRL si deschiderea unui magazin alimentar. Eu si sotul meu locuim intr-o zona rurala si am dori, la parterul casei parintilor mei, sa deschidem un magazin alimentar. As dori sa stiu:
1: E mai bine sa infiintam SRL sau IF?
2: Cat costa infintarea unui SRL/IF si pe ce coduri CAEN ar trebui sa il deschidem, si daca pentru magazin alimentar ne trebuie musai si specializarea de agent comercial la deschiderea acestui SRL/IF?
3: Ce acte/autorizatii ne trebuie pentru deschiderea magazinului, de unde trebuie sa le luam si cat costa acestea?
4: Cat timp ar dura toate procedurile legale pentru deschiderea SRL/IF-ului si pentru obtinerea autorizatiilor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: laurafrincu , utilizator 19:53, 12 Ianuarie 2014
Despre IF cititi OUG 44/2008
[ link extern ]
Despre SRL cititi Legea 31/1990 actualizata:
[ link extern ]
Despre documentele de infiintare IF:
[ link extern ]
DEspre documentele de infiintare a SRL:
[ link extern ]
[ link extern ]

Despre coduri CAEN acestea se incadreaza in grupele
471 Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate
Această grupă include comerţul cu amănuntul al unei diversităţi de produse în aceeaşi unitate (magazine nespecializate), de tipul supermarket-urilor sau magazinelor universale.472 472 Comerţ cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor şi al produselor din tutun, în
magazine specializate
Multumesc foarte mult. Imi puteti spune ceva si despre autorizatiile necesare si costul aproximativ al acestora?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unul srl-d CuzescuAndra CuzescuAndra Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte: - ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzare decoratiuni de craciun just.rain just.rain Stie cineva care ar fi codul caen pentru vanzarea cu amanuntul al decoratiunilor de craciun (gen beteala, globulete, instalatii de lumini, etc.)? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cod caen - srl-d Zamora Zamora Buna ziua, Vreau sa imi infiintez un SRL-D pentru a deschide un Fornetti, si am o intrebare cu referire la codurile CAEN... as vrea sa aflu parearea ... (vezi toată discuția)