avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la limita de varsta posibila sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la limita de varsta posibila sau imposibila?

Buna ziua! Ma numesc Dorobat Petrica si am urmatoarea problema : tatal meu a lucrat 21 de ani la C.A.P. ca tractorist ruterist . Cand a mers la Primarie pentru intocmirea adeverintei necesare la pensionare a gasit 8 ani completi iar pe ceilalti 13 partial sau deloc . Motivul acestei situatii este lipsa documentelor din arhiva fostului C.A.P. Va rog frumos sa ma ajutati in situatia data . Cum trebuie procedat pentru a putea demonstra ca a lucrat acei 21 de ani ? Va mai informez ca : 1.datele din cartea de munca nu sunt complete [nu a fost operata in fiecare an], 2. exista martori care ar putea confirma adevarul [fost presedinte de C.A.P., fosti sefi de ferma, fosti sefi de echipa, fosti membri cooperatori - care mai traiesc ], 3.comisia de pe langa Consiliul Judetean care lucra si pentru astfel de situatii nu mai exista .VA MULTUMESC !

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as dori să aflu dacă normele de muncă de la c.a.p.(1976-1989) ... drmon drmon bună ziua. As dori să aflu dacănormele de muncă de la C.A.P.(1976-1989) conform adeverinței eliberate din arhiva CAP uluise adaugă la vechimea în muncă ... (vezi toată discuția)
Probleme adeverinta grupa a ii-a de munca pdumitru pdumitru Buna ziua!am o problema legata de o adeverinta pt grupa a II-a a eliberata in baza ordinului 50/1990 si scrisoarea 382 MB din 8.11.2000.mai precis mama mea a ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat Parinti In 1955/1965 au Lucrat In fostul C.A.P la colectiv In canp In 1987/1988 anbi parinti au decedat dupa 1991 sau ... (vezi toată discuția)