avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri inregistrate la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri inregistrate la fisc

Buna ziua. Beneficiez de o pensie de urmas militara. Am 22 ani, sunt studenta si de curand m-am si angajat cu contract de munca. Stiu ca, conform noii reglementari pot acumula pensia cu orice venit indiferent de cuantumul acestuia. As dori sa stiu daca trebuie sa ma prezint si la fisc sa fac o declaratie legata de noile venituri (pensie + salariu) sau nu este necesar din moment ce am contractul de munca si figurez la ei ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salariu si pensie de urmas conform legii nr. 263/2010 tsk766 tsk766 Va salut, Conform noii legi a pensiilor promulgata in 2011, un student care beneficiaza de pensie de urmas, poate lucra fara a pierde pensia. In ce ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Ioana_Andrei Ioana_Andrei Buna ziua ! Am împlinit vârsta de 18 ani si imi urmez in continuare studiile. Beneficiez de o pensie de urmaș de pe urma tatalui meu, însă as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Loc munca beneficiar pensie de urmas Adi93 Adi93 Am 21 ani,sunt student si beneficiez de pensie de urmas din partea tatalui meu. Am citit diferite opinii si inca nu am ajuns la un raspuns concret.Se poate sa ... (vezi toată discuția)