avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare societati comerciale

In 2009 am suspendat o societate pe trei ani.Dupa expirarea celor trei ani nu am mai facut nimic pentru continuarea activitatii.Obligatiile fata de stat erau achitate cu totul.As vrea sa stiu in ce situatie ma aflu acum.Societatea se radiaza din oficiu ?

Alte discuții în legătură

Radiere societate marialaurica marialaurica supendarea societati expira in 28 04 2013 daca nu o redeschid ce se intampla ?,cumva registru o radiaza din oficiu,daca nu ce se va intampla cu societatea eu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl nity nity Buna ziua!, am un SRL si sunt asociat unic al acesteia din 2004. Nu am avut activitate decat vre-un an de zile, nu am datorii, firma e curata, odata cu ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata kajan.barna kajan.barna daca firma este suspendata pe 3 ani poate sa faca tranzactii comerciala adica poate sa vanda din stoc cu factura la alta firma....#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)