avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere societate

supendarea societati expira in 28 04 2013 daca nu o redeschid ce se intampla ?,cumva registru o radiaza din oficiu,daca nu ce se va intampla cu societatea eu fiind asociat unic si administrator.
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 13:09, 18 Aprilie 2013
Suspendarea nu poate fi prelungita. Daca nu vrei sa mai lucrezi pe ea, ar fi bine sa mergi sa o radiezi.
Poti sa prelungesti suspendarea societatii cu inca 3 ani, conditia este sa mergi la ORC cu documentele pt continuarea suspendarii inainte de 28.04.2013.
Se mai poate face o noua suspendare si ulterior datei de 28.04.2013, data la care expira suspendarea initiala, sau cel putin asta e informatia pe care am primit-o de la ORC. Numai ca atunci trebuie o hotarare aga de reluare a activitatii + una de suspendare (e posibil sa se poata face in aceeasi hotarare Aga ambele operatiuni, nu am primit un raspuns in acest sens).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere socitate mihai740 mihai740 am o societate inregistrata in noe 2002. aavut activitate pana in oct.2005. La aceasta data am suspendat activitatea pe 3 ani si am inchis punctul de ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate firma suspendata temporar radulescuadrian radulescuadrian Daca activitatea firmei este suspendata temporar pe perioada de 3 ani, trebuie inceputa activitatea inainte de expirarea termenului? Este necesara declararea ... (vezi toată discuția)
Mentinere sc fara activitate ciobanuiulia ciobanuiulia Buna ziua, va rog imi puteti spune cat timp pot mentine o societate fara activitate?Am auzit ceva de limita de 3 ani de la infiintare, dupa aceea ar fi ... (vezi toată discuția)