Daca activitatea firmei este suspendata temporar pe perioada de 3 ani, trebuie inceputa activitatea inainte de expirarea termenului? Este necesara declararea inceperii activitatii sau se face din oficiu ? Daca nu se declara inceperea activitatii firmei dupa trecerea termenului de suspendare, ce se intampla? Se radiaza firma sau se poate incepe activitatea oricand dupa trecerea celor 3 ani de activitate suspendata?
Reluarea activitatii societatii se face in baza hotararii AGA, de preferat inainte de implinirea termenului de 3 ani. Dosarul ce se depune la ORC mai cuprinde si cererea, declaratia model 3.2, certificatul constatator emis de ORC la suspendarea activitatii societatii, taxe.
In caz contrar, ORC poate solicita in instanta radierea firmei, insa aceasta nu se va produce din oficiu, fara costuri din parta Dvs.
Un sfat bun as dori!!!
vetx
am o societate comerciala fara activitate de 3 ani de zile,cu bilant zero.contabilul care imi face declaratiile mi-a spus sa merg la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)