avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere socitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere socitate

am o societate inregistrata in noe 2002. aavut activitate pana in oct.2005. La aceasta data am suspendat activitatea pe 3 ani si am inchis punctul de lucru.TERMENUL DE GRATIE de reluarea activitatii a expirat, nu mai am de gand sa ma ocup de asa ceva(lemn),sunt asociat unuc, cum pot sa o radiez, lichidez cel mai simplu si care sa cel mai putin .mai exista radiere din oficiu?Sunt foarte bolnav, lucrez ca paznic si am vevituri foarte mici.Cat ar costa asemenea operatiune?VA SALUT!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:43, 12 Aprilie 2009
daca nu depuneti bilantul la ORC, acesta va radiaza din oficiu, dar e un pic cu risc sau puteti sa dizolvati societatea, exista o procedura simplificata e dizolvare, intrati pe site-ul ORC sa vedeti ce acte sunt necesare sau cautati postari in forum ca s-a mai discutat pe tema asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)