avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Persoana disparuta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Persoana disparuta

Buna ziua! Am un unchi care a plecat acum vreo 14-15 ani si nu stiu cum as putea sa fac sa il gasesc. Banuim ca a plecat in Turcia, acolo era prietena lui.
Cum am putea da de el?
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2014
ParascaRobert, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:23, 13 Ianuarie 2014
In acest interval nu ati desfasurat demersuri pentru a afla daca a ajuns la prietena sa ?
Cunoasteti localitatea unde eventual acesta ar domicilia?
Incercati sesizarea oficiala a serviciului specializat din cadrul ambasadei tarii respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine custodia copilului fara acordul tatalui? vmari vmari Mentionez ca tatal copilului este cetatean strain si a plecat din Romania de cand avea fetita 2 ani. Acum are 7 ani. In tot acest timp nu am intentat divort pt ... (vezi toată discuția)
Sunt singurul mostenitor cunoscut, nu mai stiu nimic de alti mostenitori CosminTM CosminTM Problema mea este una simpla dar rezolvarea s-ar putea sa fie mai complicata: Unchiul meu de care am avut grija in ultimii ani de viata a ... (vezi toată discuția)
Cum pot gasi o persoana disparuta? Ioana1243 Ioana1243 Tatal meu s-a despartit acum multi ani de sotia lui. In aceasta relatie a rezultat un copil,ami exact o fata. Tata s-a casatorit cu mama mea si ma au pe ... (vezi toată discuția)