avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plangere Penala de la UCMR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plangere Penala de la UCMR

Buna ziua,

In perioada iunie-august 2012 am avut o terasa/gradina de vara ca punct de lucru in calitate de administrator/actionar al unui SRL. Se vindeau bauturi, se asculta muzica. Gradina a functionat doar in cele 3 luni mentionate.
Astazi, 13.01.2014 primesc un telefon de la Politie si sunt anuntat ca in calitate de administrator am o plangere penala de la UCMR pt drepturi de autor neplatite pt respectivul punct de lucru, pt doua luni, in suma de cca 2400 ron. Mentionez ca in toata aceasta perioada nu am primit vreun proces verbal sau alt document de la UCMR.

Ma puteti sfatui daca pot intreprindre vreo actiune, alta decat plata sumei?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Terasa de vara alinacristina88 alinacristina88 as dori sa imi deschid o terasa de vara la parinti in gradina si nu stiu cu ce sa incep. ce aprobari am nevoie si de unde le iau?daca se pregateste si mancare ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)