avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs

buna ziua,va rog sa ne ajutati nu intelegem sensul,, Pentru a se răspunde la excepţia nulităţii pentru nemotivarea recursului invocată de instanţă''va multumim
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 22:39, 9 Aprilie 2009
Recursul este nul dacă nu a fost motivat în termenul legal, cu excepţia cazurilor prevăzute în alin. 2. (art.306 alin.1 C.proc.civ.) . Aşadar, dacă recurentul nu-şi motivează recursul sau nu îl motivează în termen – şi nici nu s-au ivit motive de ordine publică – el nu va mai putea să-l motiveze oral sau să dezvolte oral motivele depuse după împlinirea termenului de motivare , întrucât recursul este nul .
multumesc, pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptie in recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna seara La ce se refera excepţia nulităţii declarării recursului ca urmare a nemotivării căii de atac? Nu inteleg, daca ma poate ajuta cineva Va ... (vezi toată discuția)
Recurs qwerta qwerta Buna ziua. Am si eu doua intrebari:1.Punerea in aplicare a unei sentinte civile ,privind solutionare cerere si comunicare informatii se suspenda daca partea ... (vezi toată discuția)
Recurs nemotivat avocatul meu nu a motivat recursul in termenul prevazut de lege. am vazut ca unele dintre motivele de recurs sunt luate in considerare din oficiu de catre ... (vezi toată discuția)