avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Licenta - Consimtamantul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Licenta - Consimtamantul

buna ma poate ajuta si pe mine cineva sunt in ultimul an la drept si am de facut licenta cu tema aspecte juridice privind consimtamantul.conditie de fond al actului juridic civil. poate sa-mi trimita cineva ceva materiale. va multumesc

Alte discuții în legătură

Actiunea normei juridice asupra persoanelor - licenta andreeaflorescu andreeaflorescu Buna ziua, ce carti/ materiale mi ati putea recomanda in legatura cu tema actiunea normei juridice asupra persoanelor? va multumesc! (anumite idei pentru un ... (vezi toată discuția)
Penal-indreptare eroare materiala sau desfiintare cu trimitere spre rejudecare? ContSters53919 ContSters53919 Inculpatul [b]M.C.A.[/b] a fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni. Prima instanta a dispus condamnarea lui [b]M.C.F.[/b] la o pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Teoria generala a dreptului licenta stef01 stef01 buna ziua. m-ati putea ajuta cu cateva idei in legatura cu planul de licenta la tgd, tema: persoana fizica subiect al raportului juridic? (vezi toată discuția)