avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dreptul de a depune probe, exceptii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dreptul de a depune probe, exceptii

Sint in proces cu o firma. Astazi am avut primul termen si firma nu s-a prezentat. In schimb a solicitat, in scris, un nou termen pe motiv de aparare (sa-si angajeze un avocat). I s-a acordat.

Trebuia sa depuna o intimpinare cu 5 zile inainte de termenul de azi. Nu a facut-o. In aceste conditii mai are dreptul sa depuna intimpinarea sa? Stiu ca nedepunerea intampinarii in termenul prevazut, duce la decaderea paratului din dreptul de a mai propune probe si a invoca exceptii, in afara celor de ordine publica. Nu stiu ce se intimpla in acest caz, cind a primit aprobarea pentru un nou termen pentru a-si angaja apartor: se reseteaza si capata din nou dreptul sa depuna intimpinare cu 5 zile inainte de noul termen sau a pierdut acest drept irevocabil?

Alte discuții în legătură

Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca -faliment coancaholdonmihai coancaholdonmihai ce se întîmpla daca nu fac întîmpinare la ape ? va multumesc ! (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces cu o firma. Am cistigat la fond si acum ambele parti au facut recurs. Firma a incercat sa tergiverseze (a folosit o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)