avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte necesare eliberarii la jumatate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte necesare eliberarii la jumatate

pr meu a fost condamnat la 3 ani cu executare in ftanta.anul acesta in iulie poate depune actele printre care am inteles k are nevoie pt eliberare de o promisiune de angajare in scris .ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum ar trebui sa arate aceasta promisiune?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 16:51, 19 Ianuarie 2014
liberarea conditionata la jumatate din pedeapsa se poate dispune pentru cauze speciale prevazute in acest moment la articolul 60 indice 1 din codul penal.
trebuie mai intai sa vedeti daca se incadreaza acolo, in rest sunt doar bani cheltuiti.
intrebarea mea era cum trebuie sa arate o promisiune de angajare
sc.x s.r.l cu sediul ......., avand in vedere posibilitatea ca numitul ...... sa se libereze conditionat , ne angajam ca , in cazul in care liberarea conditionata va fi admisa , sa-l angajam pe postul de.. pe o durata nedeterminata .
este doar un exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pedeapsa anemary29 anemary29 pot obtine eliberarea la jumatate de pedeapsa din motive medicale?/am de executat 2 ani/si am beneficiat de 2 intreruperi .multumesc (vezi toată discuția)
Despre furt calificat stancel stancel vreau sa intreb si sper sa ma putetzi ajuta....prietenul meu este inchis in arest preventiv pentru furt calificat...a fost 29 de zile si i-a mai dat 60.avocata ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata eu;eu eu;eu in ce conditii se acorda eliberarea conditionata?necesita neaparat munca prestata ? (vezi toată discuția)