Buna seara.Am facut si eu un credit la o banca (noiembrie 2005) in valoare de 2400 lei.Am platit o din el si pe urma nu am mai putut sa platesc.Am divortat iar acum dosarul a fost trimis catre o firma de recuperari (Eos).De la 2400 lei sa ajuns la 7770 lei,dupa cateva discutii telefonice cum ei am ajuns la intelegerea ca daca achit 4000lei (mi-au trimis pe mail o intelegere de plata unde apare suma de 4000 lei daca o achit pana la data 20/01/2014) datoria se achita sau o sa trimita dosaul mai departe pt executare silita.Astazi dimineata mau sunat si mi-a zis ca de fapt trebuie sa le achit 4275 lei.Iam spus doamnei ca nu am de unde inca 275 lei (eu nu lucrez) si am doar cei 4000 lei.Mi-au spus sa incerc pana in data de 25/01/2014 sa incerc sa achit si cei 275 lei sa nu trimita dosarul mai departe.Nu stiu daca o sa reusesc...Cat trebuia de fapt sa platesc 4000 lei sau 4275 lei?Pot sa recuperez o parte din bani de la fostul sot daca il dau in judecata?Daca il sun si ii spus o sa zica ca nu il intereseaza deoarece creditul nu a fost pe numele lui.
de cand nu mai platiserati la acel credit?
Daca au acceptat 4000 si aveti in scris asta, platiti asa si nimic in plus.
oricum, cred ca dreptul e prescris, nu va pot obliga sa platiti.
A fost o descoperire de card 3 salarii.La EOS e din 1/11/2011 dar pana in decembrie nu mau contactat la actualul domiciliu.Iar fostul sot zice ca nu am primit nimic la adresa lui.Pot recupera din bani daca a fost in timpul casatoriei cu el? Multumesc.